1000 TL ve Üzeri Alışverişlerinizde Türkiye'nin Her Yerine ÜCRETSİZ Kargo!
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Helyum Balon - Uçan Balon Hizmeti

Helyum Balon - Uçan Balon Hizmeti

Helyum Balon – Uçan Balon Hizmeti

Helyum Balonlar, her zaman özel gün süslemeleri olarak ortamdaki atmosferi değiştirmenin ve mutluluğun kaynağı olmuşlardır. Doğum günleri, yıldönümleri, düğünler, cadılar bayramı kısaca aklınıza gelebilecek her türlü özel gün kutlamalarında Uçan Helyum balonlar vazgeçilmez olmuşlardır.

Uçan helyum balonlar, herhangi bir alana canlı bir atmosfer kazandıran dekorun bir parçası olmuşlardır. Balon süslemek zor bir iş değildir. Bunları odada doğru pozisyonlara nasıl düzgün bir şekilde yerleştireceğinizi bilmeniz yeterlidir. Helyum balonlar çeşitli şekillerde, renklerde ve boyutlarda bulunabilir, böylece partinizin temasına göre seçim yapabileceğiniz birçok seçeneğiniz vardır.

Renkli Helyum Balonlar

Doğru durum için en uygun renkli helyum balonlar seçmek, bir partiye harika efektler getirebilir. Ancak farklı kutlamalar, balonların farklı renk kombinasyonlarını gerektirir. Bu noktada endişelenmenize gerek yok Annee Bakk Kostüm ve Organizasyon olarak ihtiyacınız olan her türlü Çanakkale renkli helyum uçan balonu kolaylıkla bulabilir ve Çanakkale uçan balon hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

 

  • Doğum Günü İçin Helyum Balon
  • Düğünler için Helyum Balon

 

İstediğiniz balon türü için zaten bir temanız yoksa, mavi ve pembe tonları her doğum gününe harika gider. İki veya üç rengin kombinasyonu genellikle herhangi bir doğum günü partisine iyi gider.

Düğünler pastel, altın ve fildişi, uçuk pembe ve fildişi, uçuk pembe ve fildişi, mavi ve pembe tonları gibi ince renkleri gerektirir.

Helyum Balon Çeşitleri

  1.  Folyo Helyum Balonlar
  2.  Lateks Helyum Balonlar

Folyo helyum balonlar genellikle kolay şişirilebilir ve kendinden sızdırmazdır. Bu balonlar, balonların ne zaman dolduğunu gösteren bir valf ile birlikte gelir. Valf kapanmadığı ve helyum alma kapasitesini aşmadığınız sürece şişirebilirsiniz. Balonları patlatmamak veya aşırı doldurmamak için yavaşça doldurduğunuzdan emin olun. Folyo balonlar 2 ila 3 gün sürer.

Lateks balonun kalitesi, balonun havayla mı yoksa helyumla mı doldurulacağını belirler. Balonların helyum alacak kadar iyi olduğundan emin olun. Bazı balonlar helyum alabilir, ancak bir süre sonra sönebilir. Lateks helyum balonları şişirilmediğinde boyut olarak daha kalın ve daha koyudur. Balonlarınızın şişirildikten sonra uzun süre dayanmasını istiyorsanız, güneş ışığından uzak tutun.

Hangi etkinliğe sahip olursanız olun, balonlar zamansız bir dekorasyondur ve uygun fiyatlıdır. Duruma göre çeşitli renk, şekil ve boyutlarda balonlar kullanabilirsiniz. Çanakkale helyum balon hizmetimizden yararlanmak ve siz de kutlamalarınızı renklendirmek istiyorsanız bize 544 728 10 34 numaralı telefondan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.