1000 TL ve Üzeri Alışverişlerinizde Türkiye'nin Her Yerine ÜCRETSİZ Kargo!
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Hediye Servisi

Hediye Servisi

Çanakkale Hediye servis hizmeti bakımından profesyonel ekibi, uygun fiyatları ve kaliteli malzemeleri ile firmamız sizlere hizmet vermekten büyük mutluluk duyar. Kurumsal hediye verme ister yenilebilir bir ikram ister kişiselleştirilmiş bir giysi ya da bir eşya kısacası her türden olabilmektedir.

Bu sayede kurumsallığı ön plana çıkartmak isteyen firmalar gerek çalışanlarına gerekse müşterilerine verdikleri önemi göz önüne sermiş ve kurumsal kimliklerine de büyük bir prestij kazandırmış olurlar. Bu sadece kurumsallıkla alakalı olmamak ile bazen aile içi bir özel gün kutlamasında bile oldukça güzel anların ortaya çıkmasını sağlar.

Çanakkale Hediye Servisi Hizmeti

Çanakkale hediye servisi hizmetimiz ile hem sevdikleriniz hem de müşterileriniz çok iyi organize olmuş bir ekiple etkinliğinizden oldukça memnun kalır. Bu sayede işlerine değer verildiğini bilmelerini sağlayabilir, hizmetlerine devam etmelerini veya marka müjdecisi olmalarını teşvik edebilir ve son etkileşimden bu yana bir süre geçtiği durumlarda şirketinizin akıllarda kalması amaçlanmış olunur.

Çanakkale Hediye Servisi Organizasyonu

Çanakkale hediye servisi organizasyonu ile etkinliklerinizde hediye dağıtmak size güçlü bir prestij kazandırır. Dağıtılan hediyeler vericiyle bir bağlantı duygusu yaratır ve bir kişi ya da marka ile olumlu çağrışımlar yaratabilir. Şirketler ve pazarlamacılar, potansiyel ve mevcut müşterilerle daha iyi ilişkiler kurmak, işlerini takdir etmek için uzun süredir hediye vermenin gücünü de göz önüne sermişlerdir.

 

Annee Bakk firmamız olarak Çanakkale Merkez başta olmak üzere Çanakkale ve çevresindeki hemen hemen her yerde hediye servis organizasyonu düzenleyebilmekteyiz. Bu sayede etkinliklerinizde dağıtmak istediğiniz hediyeler hem profesyonel ellerden çıkmış oluyor hem de doğru bir organizasyon ile etkinliğiniz hiçbir şekilde aksamaya uğramadan ilerlemiş olur. Bu etkinlikler üç temel sınıfta gerçekleştirilir, bunlar;

  1. Kişisel Etkinlikler: Yeni aile üyesi veya kişisel dönüm noktası, bir sertifika veya derece programının tamamlanması, yeni ev veya diğer kişisel başarılar.
  2. Şirket Etkinlikleri: Hizmet yılları, dönüm noktası yılları, hizmet seviyesinin tanınması veya becerilerini geliştiren sektöre özel eğitim programlarının tamamlanması.
  3. Özel Takdir: Bir çalışanın bir iş hedefine veya bir iş arkadaşına yardımcı olmak için günü kurtardığı veya ekstra yol kat ettiği ödüllendirici örnekler

Önceden yaptığımız servis organizasyonu hizmetlerimizden bazı karelerimizi görsellerden inceleyebilirsiniz. Siz de hediye servis hizmetimizden yararlanmak için bizimle hemen iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hediye servis organizasyonu için bize ulaşın, tel: +90 544 728 10 34
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.